Kvinde sidder med Infrarødt Sauntæppe

5 Naturlige måder at håndtere kroniske smerter på

Kroniske smerter rammer mindst 70 millioner mennesker i USA hver dag og derfor også mange i Danmark.


Endnu mere ødelæggende er det, at folk er blevet lært, at de skal holde ud gennem livet med deres smerter eller fuldstændig bedøve med lægemidler, som kan føre til andre langsigtede kroniske helbredsproblemer.

Hos NordicHigh tror vi på, at kroppen har alt, hvad den behøver for at fungere på et optimalt niveau, og derfor fokuserer vi på fem af vores foretrukne modaliteter til at håndtere kroniske smerter.

PEMF TEKNOLOGI


PEMF [Pulsed Electromagnetic Field] sender udbrud af magnetiske frekvenser på lavt niveau direkte ind i din krop. Denne form for terapi er en hævdvunden kur mod smerte, hvilket gør den til det ultimative helbredende værktøj. Vibrationerne fra PEMF efterligner det, der findes i naturen, hvilket gør det til et af de mest genoprettende helbredende værktøjer til din krop på cellulært niveau.

Kombinationen af ​​de elektromagnetiske pulser med en infrarød varmekilde leverer fordelene ved PEMF endnu dybere ind i huden, hvilket gør det til den sikreste og mest gavnlige lysbølge for kroppen. Ved at opvarme kroppens celler og væv jævnt, har den kraften til at genoplade og genoprette kroppen over tid. Den bedste del? Du vil ikke engang mærke det.

PEMF hjælper med alt fra muskelgendannelse og immunstyrke til cellulær sundhed og meditation. Det giver dig hele kroppens nulstilling, inklusive stressreduktion, øget energi, bedre søvn og forbedret cirkulation. Det er en win-win.


LYMFATISK DÆNINGSMASSAGE


Kroniske smerter er ofte et resultat af betændelse, som kompromitterer dit immunsystem. Selvom du måske tror, ​​du skal se på den direkte kilde til din smerte, er det måske bare mere lumsk. *Hoste hoste* Dit lymfesystem.

Også kendt som din krops affaldsbortskaffelsessystem, transporterer dit lymfesystem toksiner ud af kroppen. Men takket være stress, dårlig kost, dårlig søvn og langsigtede livsstilsubalancer kan dit lymfesystem blive stagneret. Resultatet: et kompromitteret immunforsvar, oppustethed, mat hud og i bund og grund alt det, der får dig til at føle dig træt og ikke i din hud.

En lymfedrænagemassage får din krops system i skak ved at stimulere dit lymfesystem til at dræne alle de dårlige ting ud. Ved at bruge en kombination af blidt og fast karrosseri er lymfedrænage kendt for sin evne til at afgifte kroppen og beskytte immunsystemet.

 

VARMT OG KOLDT TERAPI


Varme behandlinger som en infrarød sauna-session trænger dybt ind i din hudbarriere og helbreder dig indefra og ud. I modsætning til en traditionel sauna øger den infrarøde krop din krops kernetemperatur, øger blodcirkulationen og reducerer smerte. Ja, det betyder, at du sveder mere end toksiner. Du sveder betændelse fra hele din krop.

Ved at frigive endorfiner booster en infrarød sauna session dit immunforsvar og forbedrer cirkulationen. Det bedste af det hele er, at det øger kollagenproduktionen, hvilket giver dig den glødende hud, som dine venner vil misunde!

Kuldeterapi [aka kryoterapi] kan på den anden side være lige så effektiv som varme. Ved at reducere blodgennemstrømningen til bestemte områder kan det reducere hævelse og betændelse. Snup en ispose, hvis du kæmper med led- eller senesmerter.

MEDITATION


Fordelene ved meditation er forbløffende. Folk bruger det til at genoprette fysisk, mental og åndelig balance. Det er et naturligt smertestillende middel, der er tilgængeligt næsten når som helst og hvor som helst.

Hos NordicHigh er vi besat af Dr. Joe Dispenza, som kan hjælpe dig med at ændre dig indefra og ud. Lær at bruge kvantevidenskabens paradigme og dybtgående lære til at blive overnaturlig. Du kan transformere dit liv gennem dit sind, forstå din krop, sind og sjæl. Det er en mindfulness-tonic, der vil sprænge kronisk smerte ud af vandet.

 

 

PERKUSSIV TERAPI


Hvis du er for udmattet til at gå til massage efter træning, men du kæmper med ømhed og smerter, er perkussiv terapi en sand lifechanger. Disse højintensive enheder tilbyder de samme fordele som traditionelle massager med endnu mere intensitet og en mere målrettet DOSERING til dine muskler.

Du kan bruge en perkussiv enhed til at desensibilisere dine ømme muskler, øge din cirkulation og forhindre den frygtede forsinket muskelømhed. Endnu bedre, det forbedrer din fleksibilitet og giver plads til bedre lymfeflow. Måske det bedste - du kan gøre det fra dit eget hjem!