Refunderingspolitik

SKAL DIN ORDRE REFUNDERES ELLER OMBYTTES?

Vi gør meget ud af alle kunder få en fantastisk købsoplevelse hos os. Derfor står vi bag alle vores produkter og tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti på Saunatæpper og PEMF-måtte. Det gælder dog ikke carepakken!

Skulle du mod forventning være utilfreds med dit køb, har du 101 dage, fra købsdatoen, til at igangsætte en returnering. Hvis 101 dage er gået siden dit køb kan vi desværre ikke tilbyde en refundering eller ombytning.

Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Derudover anbefaler vi du lægger en kopi af ordrebekræftigelsen i pakken. Dette vil både gøre ekspeditionstiden hurtigere, hvilket både gavner os og dig i sidste ende. 

For at igangsætte din refundering eller ombytning skal du sende os en e-mail på kontakt@nordichigh.dk. Vi giver dig de nødvendige instruktioner til at fuldføre en returnering. Pakker må IKKE blot undlades afhentet og derved sendt retur via DAO. Vi oplever alt for mange pakker som bliver væk og ikke kommer tilbage til os på denne måde.

 

GODKENDELSE AF RETURNINGER

Du mister din fortrydelsesret hvis varen har store brugsmærker.

Hvis varen har tydelige brugsmærker og er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. 

Så vi forventer at produkterne er i deres originale stand og er ikke blevet beskadiget, manipuleret med eller ændret. Dette kan nemt gøres, hvis du ikke har brugt produkterne på en måde, der er uforenelig med de instruktioner, vi giver dig.

Når din returnering er modtaget og undersøgt, sender vi dig en bekræftelsesmail. Vi sender dig også en e-mail når din refundering er godkendt. Hvis din returnering bliver godkendt overfører vi hele købsbeløbet tilbage. Det tager normalt 7-10 hverdage for os at gennemgå en returnering.

FORSENDELSE

Du er ansvarlig for at betale udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bør overveje at få tracking til tilbageleveringen af din pakke. Vi garanterer ikke at vi modtager den returnerede pakke.