FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

LEVERING & RETURNERINGER

Vi bruger primært GLS & DAO til vores levering, og vi leverer altid gratis i hele Danmark. Dette gælder både hjemmelevering og levering til pakkeshops.

Du kan forvente at din pakke ankommer indenfor 1-3 dage. Vær ikke bekymret hvis systemet siger at tracking nummer ikke virker - da det typisk tager 24 timer for deres system at opfange en ny levering.

Ja vi tilbyder en 30 dages tilfredshedsgaranti. Det vil sige, hvis du ikke er tilfreds med vores Infrarøde Saunatæppe kan du blot få alle pengene retur. Du bedes blot sende en mail på kontakt@nordichigh.dk - så giver vi instrukser.

Du kan forvente at modtage dit saunatæppe indenfor 1-3 leveringsdage. Bestiller du inden kl 22.00 bliver dit saunatæppe sendt samme dag.

Når du køber et tæppe hos os medfølger en 30-dages tilfredshedsgaranti. Dette er vi stolte af som den eneste virksomhed i Danmark. Det vil sige du risikofrit kan prøve vores tæppe i 30-dage og, hvis det ikke er noget for dig kan du nemt returnere.

OM NORDICHIGH SAUNATÆPPErne

Pro-modellen:

Temperatur: 30-80°C

Timer: 30-60 minutes

Størrelse udfoldet: 180*190cm

Æskemål: 52*44*25cm

Tæppets vægt: 8.5 kg

Kassen vægt: 9 kg

Strøm: 400-600W

Volt: 100-240V

Elforbrug: Ca. 1,50kr. i timen på højeste temperaturindstilling

Certificeringer: CE & ROHS

Temperatur: 30-80°C

Zoner: 3

Timer: 30-60 minutes

Størrelse udfoldet: 180*190cm

Æskemål: 52*44*25cm

Tæppets vægt: 8.5 kg

Kassen vægt: 9,2 kg

Strøm: 400-600W

Volt: 100-240V

Elforbrug: Ca. 1,50kr. i timen på højeste temperaturindstilling

Certificeringer: CE & ROHS

Standard-modellen

Temperatur: 25-75°C

Timer: 30-60 minutes

Størrelse: 179*80,5cm

Tæppets vægt: 6.7 kg

Strøm: 400-600W

Volt: 100-240V

Elforbrug: Ca. 1,50kr. i timen på højeste temperaturindstilling

Certificeringer: CE & ROHS

Forskellen på vores Standard og Pro tæpper er materialerne de er lavet af. Vores pro tæpper er lidt større og er lavet af vegansk læder, hvorimod vores standard tæppe er lavet af kvalitets-ABS. Begge vores modeller har markedets bedste pris ift. kvaliteten de har.

Forskellen på de 2 pro modeller er at 3-zone tæppet har 3-zoner. Det vil sige du individuelt kan styre temperaturen i top, midte & bund. Mange kan godt lide det varmere ved fødderne og lidt koldere ved brystet, hvortil tæppet fungerer super.

Det er nemt!

Lad saunatæppet nedkøle og tør indersiden af med en klud. Tæppet er fuldstændigt vandtæt, så sveden tørres let af.

Vores brugervenlige tæppecontrollere og bokse har en temperaturmålere, der kan øges i trin på 5 C°.

Temperaturen kan gå fra 25-75 C°.

Husk, det er meget vigtigt at lytte til din krop, mens du ligger i tæppet. Vi anbefaler at starte mellem 50-60 C° og arbejde op derfra.

Tæppet anbefales ikke gravide. ammende eller folk med Pacemaker (AIMDs)

Tæppet er naturligvis gennemtestet og ultra-sikre at bruge. Ligeledes har de lav EMF, CE & ROHS.

Det er dog vigtigt at instruktionerne følges. Fold ikke produktet sammen, mens den stadig er varm. Dette kan forårsage skader på varmeledningerne og produktets indvendige materiale. Lad den køle helt af inden den foldes sammen

Hvis du er igang med at tabe dig kan tæppet være et godt redskab. Dette skyldes at tæppet sætter forbrændingen igang og stimulerer forskellige processor.

Vi tæppe er testet optil en vægt på 160kg. Derfor kan de fleste trygt bruge tæppet.

BETALING & KONTAKT

Du kan tilføje vores rabatkoder ved betaling

Den bedste måde at kontakte os på er ved at sende os en mail på kontakt@nordichigh.dk eller ved at gøre det gennem denne side.

Vi svarer altid indenfor 24 timer.

Ja du kan. Vi har et tæt samarbejde med Anyday, hvilket gør det muligt for vores kunder at betale over 4 omgangen komplet rentefrit.

Ja! Der findes tonsvis af undersøgelser der viser at infrarød varme har mange positive fordele. Lav blot en enkelt søgning på google og du vil se mere evidens end vi nogensinde kunne give dig selv.

Kan du ikke finde svar?

Skulle du være uheldig ikke og finde svar her skal du altid være mere end velkommen til enten at skrive en mail på kontakt@nordichigh.dk eller tage fat i vores livechat, hvor vi sidder klar til at hjælpe!