En spaoplevelse i hjemmet

En spaoplevelse i hjemmet

Lad os være ærlige: Livet er ofte travlt, krævende og direkte stressende.

Dette år har mere end nogensinde lært os, at der ikke er noget vigtigere end at passe godt på vores fysiske og mentale sundhed.

For at imødegå al stress er det et absolut must at få tid til at hvile, slappe af og passe på din krop og sind.

Det er her et infrarødt saunatæppe kommer ind! For at hjælpe dig med at tage et pusterum fra den hektiske hverdag.

Selvom dit hjem måske føles langt fra fredfyldt - for eksempel hvis du har små, der render rundt - er der ting, du kan gøre for at skabe en mere beroligende atmosfære.

Mange af vores kunder har skabt et særligt område i deres hjem, hvor de slapper af og bruger deres saunatæppe. Dette rum fungerer som et fristed for at komme væk fra al stress, forynge krop og sind og træde tilbage til den travle verden med ro og lykke.

Det, vi virkelig elsker, er, hvordan vores kunder kombinerer deres NordicHigh infrarøde session med andre wellness-metoder for at skabe en fuld udblæsning af 'Home Spa'-oplevelse.

Og her er blot nogle få af vores kundehistorier, om hvordan de skabte deres helt egen "hjemme" wellness-oase. Det rituelle rum, hvor de kan komme væk fra det hele. At ligge under det varme saunatæppe og efterlade verden i 60 minutter.

Et rent rituelt rum til at lindre stress og transformere din krop og sind. Uanset om det er et soveværelse, en sofa eller et stille hjørne, kommer dit NordicHigh tæppe ind for at hjælpe dig med at slappe af og genoplade din krop og nære din sjæl.

Laura, Danmark "NordicHighs tæppe er det perfekte supplement til mine kolde terapisessioner"

Cecile, Danmark "lyt til en podcast/meditation og sved det hele ud"

Nogle gange er det bedste, vi kan gøre, at læne os tilbage, slappe af og lade de professionelle tage sig af os.

Du kan finde det omtalte saunatæppe her